Web Analytics

CFMoto CForce 600 Touring – Topul beneficiilor la pilotare

de | 30.07.2021 13:59 | Actualitate

Gama de ATV-uri midsize, provenind de la producătorul chinez CFMoto, include modelul CForce 600 Touring. Față de modelul standard de la care preia motorizarea 580 cc, varianta touring a fost special gândită pentru amatorii de aventură și drumeții în outdoor. În oferta ATVRom Pitesti, veți găsi acest model disponibil cu șasiu lung ce poate acomoda pilotul și un pasager, cu sau fără servodirecție EPS, cu omologare T3 (înmatriculabil la primărie) și cu omologare Euro5 (înmatriculabil la poliție). Acesta poate fi condus cu carnet categoria B.

Piloții care doresc în garaj un ATV de capacitate medie fiabil și cu componente de ultimă oră vor fi încântați de caracteristicile lui CForce 600 Touring. Adaptabil în orice condiții de teren, modelul de față din familia CFMoto oferă suficientă putere, 41 CP, pentru a livra la fiecare ieșire o experiență de riding antrenantă. În topul beneficiilor la pilotare, veți regăsi manevrabilitatea și confortul.

CForce 600 Touring constituie una dintre cele mai noi lansări în gama CFMoto și este pregătit să depășească provocările celor mai dure medii off road. Modelul se impune pe scena vehiculelor 4×4 de teren prin motorul puternic, 1 cilindru în 4 timpi, capabil să genereze 41 CP, care vine cuplat la o cutie automată cu trepte P/R/N/H/L.

CForce 600 Touring se remarcă prin dotarea cu un ventilator mai puternic și cu radiator cu 18% mai mare, contribuind la performanță crescută. La nivel de suspensii, deține pe față și pe spate suspensii independente cu braț dublu în A cu o lungime a cursei mărită și amortizoare pe ulei ajustabile. La acestea se adaugă frânele pe discuri hidraulice puternice și jantele din aluminiu 12-inch. Spre deosebire de modelul 580cc predecesor, CForce 600 Touring oferă viraje mai strânse cu 15%.

Noul cadru a fost gândit pentru a contribui la o capacitate de remorcare sporită, 453 kg. În plus, vehiculul beneficiază de EPS și geometrie optimizată, diferențial frontal blocabil și moduri de tracțiune selectabile 2WD/4WD.

Lista dotărilor este cuprinzătoare: faruri și stopuri de înaltă intensitate cu LED și DRL – RIDEVISION pentru vizibilitate în orice condiții de vreme și pe timp de noapte, scaun ergonomic pentru pasager, compartimente cargo față și spate rezistente la vreme, rack din oțel, instrumentar de bord multifuncțional cu toate datele despre călătorie, plus priză USB, cârlig de remorcare 2-inch și troliu de capacitate 1360 kg (3000 lbs.).

Suma caracteristicilor tehnice și dotările moderne cu care ATV-ul CFMoto CForce 600 Touring vine înzestrat recomandă acest vehicul atât pentru activități recreaționale, cât și pentru sarcini utilitare diverse în medii off road cu teren dificil, variabil. Specialiștii ATVRom vă stau la dispoziție cu orice alte detalii despre vehiculele ATV/SxS CFMoto, precum și cu informații privind accesoriile disponibile sau echipamentele de protecție corespunzătoare.

Surse foto: cfmotousa.com

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii