Web Analytics

Cestor, Roger şi Mamut, doriţi în Trivale

de | 12.05.2022 12:24 | Actualitate, Culise, Sport

Oficialii de la FC Argeș se gândesc deja să transfere/împrumute jucători care au ceva valoare comparativ cu ce există în Trivale, dar care nu au prins echipa la cluburile la care sunt legitimați. Și vorbim de echipe de top, ca CFR sau FCSB.

De exemplu, de la echipa clujeană sunt în vizor Cestor și Roger. Doi jucători care nu au mai intrat în vederile lui Dan Petrescu, dar ar fi foarte utili la Pitești. Mai lasă și ei la preț din salarii, care nu sunt tocmai mici, dar măcar vin la un club unde vor juca. De altfel, fundașul congolez Mike Cestor și-a reziliat contractul cu CFR Cluj încă din februarie a.c., deci e liber și se poate negocia cu agentul său. La fel, tehnicul mijlocaș brazilian Roger, adus la începutul acestui an de la UTA, nu prinde lotul în Gruia. Și el ar fi o variantă în Trivale, dacă se negociază bine cu agentul său și cu oficialii CFR-ului.

Șefii FC Argeș se gândesc chiar și la atacantul Ivan Mamut de la FCSB, care nu a prea prins primul unsprezece la echipa lui Becali, dar se tem că, după golul de senzație înscris de croat împotriva Craiovei, Gigi nu l-ar mai lăsa se plece. Mamut ar fi o variantă fezabilă în locul lui Said sau Arias, de exemplu. Cert e că la FC Argeș se mișcă apele, se fac liste și de plecări și de transferuri, însă totul se va clarifica după returul semifinalei din Cupă, cu FC Voluntari.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Jean Vlădoiu, manager general FC Argeş: „Ca să ne batem de la egal la egal cu primele trei echipe din campionat, trebuie să aducem jucători şi mai valoroşi”

Citește și Am sperat degeaba într-o finală de Cupa României! FC Argeș pierde și acasă cu FC Voluntari și este eliminată

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *