Web Analytics

Cerșetorii din Pitești, amendați de polițiști

de | 5.08.2022 13:45 | Actualitate, Home

Polițiștii piteșteni au desfășurat acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și o acțiune pentru prevenirea faptelor antisociale și depistarea persoanelor care practică cerşetoria. „Astfel, au fost depistate două persoane care apelau la mila publicului, față de care a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.”, transmite IPJ Argeș.

Citește și: 200.000 lei pentru românii din diaspora care vor să deschidă o afacere în ţară

De asemenea, în ziua de 04 august a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au acționat, în zona de competență, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică.

„În urma acțiunilor, au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.165 de lei,  conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 61/1991 privind normele de conviețuire socială.

A fost reținut un permis de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.”, mai transmit polițiștii.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Sa mearga Politia Locala si la Cimitir unde este plin de cersetori, strica atmosfera inmormantarilor. Iesiti din birouri lenesilor, mergeti pe teren ! „

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole