Web Analytics

Cercetări finalizate de polițiștii din Bascov

de | 11.10.2018 13:34 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 220 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 54.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 14 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au finalizat cercetările într-un dosar penal înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie – decembrie 2014, M.G., de 25 de ani din Coșești ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe de pe raza comunei Micești, de unde ar fi sustras bani, bijuterii, aparatură și scule electrice în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 40% și restituit persoanelor vătămate. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii