Cercetări finalizate în cazul bărbaților care au blocat o intersecție din Pitești

de | 23.11.2022 13:47 | Actualitate, Home

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au finalizat cercetările în cazul celor trei bărbați care au blocat circulația într-o intersecție din Pitești.

În noaptea de 28 spre 29 octombrie a.c., în jurul orei 01:00, cei trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești, au oprit în mod voluntar la intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din Pitești și au împiedicat, astfel, traficul mașinilor care circulau dinspre Bulevardul Republicii.

Citește și Criminalul din Bascov, la analiza medicului psihiatru. Dr. Victoria Irimia: „Dacă reprezintă un pericol public, el trebuie izolat cumva de societate”

Reamintim că, în ziua de 07 noiembrie a.c., cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar ulterior au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile. Detalii, AICI.

Dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației, conform art. 339 din Codul Penal, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată a celor trei.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *