Web Analytics

Reținuți pentru că au blocat o intersecție din Pitești

de | 7.11.2022 13:35 | Actualitate, Home

Trei argeșeni au fost reținuți după ce au blocat o intersecție din Pitești.

Luni, 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut trei bărbați, de 31 și 20 de ani, din Merișani, respectiv 18 ani, din Băiculești.

În cursul nopții de 38 spre 29 octombrie a.c, aceștia au blocat cu trei mașini, în jurul orei 01.00, intersecția străzilor Constantin Zărnescu și Victoriei din municipiul Pitești, împiedicând, astfel, traficul autovehiculelor care circulau dinspre bulevardul Republicii.

Citește și Semafoare oprite într-o intersecție din Pitești

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, după ce au apărut imaginile în spațiul public.

După administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *