CERAGEM, un mod înţelept de a avea grijă de sănătate

de | 28.11.2012 16:06 | Actualitate

Când spunem  CERAGEM, spunem vindecări miraculoase, aparate revoluționare, care alungă ca prin minune durerile de spate, tehnici medicale asiatice, termo-masaj cu sfere de jad

CERAGEM îmbină tehnologia modernă a secolului XXI şi cunoştinţele acumulate în mii de ani, de către străvechea medicină asiatică. Centrele CERAGEM sunt acum în peste 70 de țări în toată lumea, inclusiv în SUA,  Asia, China, Germania, Chile, Turcia, Rusia și diferite zone din Orientul Mijlociu și Africa. CERAGEM dorește să creeze o bază importantă în societate, unde vieţile oamenilor sunt mai luminoase şi mai fericite şi unde fiecare şi orice minte este atinsă de creativitate şi iubire. Ceragem este  implicată în activităţi voluntare, totul pentru a face vieţile clienţilor lor mai fericite. Ceragem doreşte mereu să ajute oamenii care au nevoie de ajutor. În Romania, Ceragem există din anul 2006, cu peste 20 de centre demonstrative, iar anul acesta, în martie, a sărbătorit 6 ani de existenţa și activitate.
În Pitești, avem un astfel de centru demonstrativ de testare, prezentare și comercializare  a  aparatelor Ceragem, situat în strada Banu Mărăcine nr.1, administrat şi coordonat de soţii Mihaela şi  Dănuţ Ştefan, unde personalul te întâmpină cu zâmbete, voie bună și  căldură. Centrul  CERAGEM din Piteşti este un centru de termomasaj şi presopunctură cu pietre de jad, care foloseşte metoda Ceragem.
Despre aparatele Ceragem și metodele de medicină alternativă folosite, dar şi despre lansarea și beneficiile celui mai nou și revoluţionar dispozitiv medical automat de termomasaj, ne vorbeşte doamna Mihaela Ştefan, coordonatorul centrului.
„Procedura de termomasaj se adresează persoanelor care suferă de dureri cronice de spate, dureri ale articulaţiilor, dureri de umeri, dureri de genunchi, gât înţepenit sau rigid, probleme ale circulaţiei sângelui, dureri şi tensiuni musculare, stres zilnic, insomnie, obezitate şi multe altele.  Procedurile de termomasaj se fac cu ajutorul dispozitivului medical automat de termomasaj CERAGEM şi a aparatului  CERAGEM Compact” – spune Mihaela Ștefan.
Unicitatea dispozitivului  medical automat de termomasaj CERAGEM este dată de cele cinci caracteristici: scanarea coloanei vertebrale prin deplasarea automată a proiectorului sus-jos; controlul intensității masajului; programe smart de masaj; relaxare prin muzică și smart design. Dispozitivul  medical automat de termomasaj CERAGEM folosește o tehnologie de scanare a coloanei vertebrale și un proiector intern, care prin mișcări de-a lungul coloanei oferă un masaj personalizat. Prin  scanare, se măsoară lungimea și curbura coloanei vertebrale, se analizează punctele de aplicare, se identifică înălțimea și greutatea individului, se realizează analizarea particularității coloanei vertebrale.
„Acest sistem de urcare-coborâre îți dă senzația de ușurare a coloanei, parcă plutești pe o pernă de aer – ne explică Mihaela Ștefan. Oamenii aseamănă această senzație cu „minunea secolului”, „geniul minții omenești” sau, cum spunea o clientă a centrului, „mi-a ușurat of-ul din oase.” 
Îmbinarea principiilor medicinei alternative asiatice (moxibustia, presopunctura, masajul și terapia cu căldură) cu tehnologia modernă fac ca acest dispozitiv  medical automat de termomasaj să îmbunătățească capacitatea de însănătoșire pe cale naturală.
Principiile care stau la baza acestui  dispozitiv  medical automat de termomasaj sunt principiile moxibustie și presopunctură, masaj și chiropraxie sau, altfel spus, presiune, masaj, căldură. Aceste tehnici ajută la eliberarea tensiunii adunate, creșterea fluxului sangvin, a energiilor vitale, reducerea stresului și în plus față de efectele benefice ale masajului convențional se adaugă și efectul căldurii benefice, care ajută corpul să se relaxeze și să se destindă. Datorită unui Sistem Inteligent de Analiză a Curburii Spatelui, se masează doar cât este necesar pentru destindere și relaxare.
Patul de termomasaj elimină durerile acute sau cronicizate (dureri cronice de spate, dureri ale articulaţiilor, dureri de umeri, dureri de genunchi, gât înțepenit-rigid, probleme ale circulației sângelui, dureri și tensiuni musculare) detoxifiază organismul și  relaxează mușchii, reglează tensiunea și indicele glicemic.
„Adevărata valoare a patului de termomasaj o descoperim după ce personalizăm masajul” – spune Mihaela Ștefan. Adică după scanarea coloanei vertebrale, în funcție de greutatea, înălțimea și curburile coloanei, se lucrează pe problema identificată, iar prin sistemul de înălțare-coborâre și căldura care pătrunde, stimulează musculatura, activează circulația sângelui și detensionează nervii exact pe zona respectivă. Are încorporate 12 programe, dintre care 10 automate, unul semiautomat și unul manual. Masajul  se personalizează în funcție de problemele identificate, de alegerea programului și a unui nivel de intensitate, din cele 6 existente. La fiecare program există un set de melodii clasice, de relaxare. Design-ul inteligent este determinat de faptul că putem folosi dispozitivul ca pat de masaj, sau canapea încălzită.
Dispozitivul  medical automat de termomasaj CERAGEM este introdus și recunoscut în România, ca și aparat medical. Este achiziționat  de medici pentru studii de caz, pe o anumită afecțiune, prin comparația unui grup de persoane tratat cu această terapie și alt grup de persoane tratat cu altă terapie”- ne explică coordonatorul centrului.
CERAGEM Compact este un aparat personal de termomasaj, portabil, care personalizează termomasajul pe grupe de afecțiuni și are la bază  principii asiatice (presopunctură, elongație, masaj) cuprinse într-o tehnologie avansată. Combină efectele de presopunctură şi căldură a pietrelor de jad, care se încălzesc de la plăcile de carbon epoxidic şi led-uri. CERAGEM Compact este special proiectat pentru a îndepărta efectele negative ale stresului acumulat zilnic în corp şi restabilirea stării generale de bine a organismului prin aplicarea terapiei termale, care relaxează muşchii din zona în care se aplică, asigură stimularea punctelor considerate vitale din jurul coloanei vertebrale, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi revitalizează forța interioara a Qi-ului (Qi provine din limba chineză, reprezentând vitalitate, forţă şi putere), îndepărtează tensiunile cauzate de stres.

Principiile medicinei alternative folosite de aparatele CERAGEM sunt :
Moxibustiunea (efectul de ventuză), care înlătură răul din organism.
Presopunctura ajută la înlăturarea cheagurilor de sânge şi la eliberarea tensiunii adunate de-a lungul coloanei vertebrale, la creşterea fluxului sangvin şi a energiilor vitale, poate reduce stresul, având ca rezultat îmbunătățirea stării de sănătate a organismului.
Chiropractica este una din metodele de medicină alternativă avansate şi este practicată la scară largă în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă şi Marea Britanie. Chiropractica are ca efecte pozitive relaxarea nervilor suprasolicitați mecanic, prin corectarea şi alinierea vertebrelor coloanei. O coloană vertebrală corect aliniată permite organismului să revină la ritmul lui natural.
Masajul relaxează muşchii şi tendoanele de-a lungul coloanei, eliminând presiunea sistemului nervos şi ajustând poziţia coloanei. Masajul produce o elongație a coloanei, eliminând presiunea dintre discurile gelatinoase, care acţionează ca o suspensie între vertebre. Odată cu procesul de îmbătrânire, coloana se rigidizează, ceea ce poate duce la dezalinierea vertebrelor.
Efectele asupra organismului sunt de relaxare a punctelor de presiune din regiunea lombară, reducerea durerilor de spate apărute din cauza lipsei de exerciţiu fizic, poziţiei incorecte sau ergonomicitate necorespunzătoare. Toate aceste principii au la bază piatra de jad şi căldura infraroşie.
Jadul este o  piatră semiprețioasă folosită în Asia, din cele mai vechi timpuri, ca piatră vindecătoare. Proiectoarele utilizate de CERAGEM sunt prevăzute cu sfere de jad, renumite pentru capacitatea lor de a înmagazina şi transmite căldura. Pietrele de jad încălzite funcţionează benefic asupra coloanei vertebrale care este considerată nucleul corpului. Aparatul previne, stagnează şi ameliorează diverse afecţiuni ale organismului. La prezentările şi şedinţele gratuite de masaj zilnice participă nu doar oamenii în vârstă, ci şi mulţi tineri, care se plâng de dureri de coloană, de oboseală sau de afecţiuni pulmonare.
CERAGEM „SLIM BELT” este  un dispozitiv, mai exact o centură, special concepută pentru persoanele care suferă de obezitate abdominală,  ușor de folosit și la îndemâna oricui. Poate fi utilizată  cu ușurință oriunde și de către oricine, în timp ce efectuează alte activități, are curenți de joasă frecvență și este prevăzută cu telecomandă cu LCD cu 6 moduri de folosire și 16 nivele de intensitate. Centura Slim Best nu este doar pentru slăbit, lucrează pe grupe de mușchi, pe următoarele zone: abdomen, fese, coapse, picioare, spate, mâini. Îmbunătățește activitatea organelor din corp, ajută la eliminarea grăsimilor din zona abdominală și a toxinelor din organism, calmează durerire musculare, ajută la buna funcționare a nervilor și a circulației sângelui, rezolvă problemele digestive, de constipație și sporește imunitatea.

Strategia de marketing a firmei CERAGEM este declarată public: „mai întâi încerci și abia apoi cumperi”. Știe  că cea mai bună cale de a demonstra adevărata eficacitate a produselor  este de a lăsa clienţii să se bucure de o sesiune de testare nelimitată şi gratuită, înainte de a se hotărî să cumpere unul din ele. Nu există o metodă mai bună de a cumpăra produse pentru îngrijirea sănătăţii, decât de a avea posibilitatea testării produsului şi de a te convinge personal de beneficiile pe care ţi le aduce.  CERAGEM își respectă clienţii, indiferent dacă ei cumpără sau nu aparatul.
La Centrul  CERAGEM din Pitești, lumea vine, testează gratuit aparatul şi, dacă este mulţumită de rezultatele obţinute, poate să-l achiziţioneze pentru acasă. „Cine nu-şi permite să cumpere aparatul, nu-l obligă nimeni. Oamenii vin de bunăvoie şi pot să facă şedinţe. Asta e politica noastră de gratuitate. Pentru că Ceragem e numărul unu în lume în privinţa eliminării durerilor și cel mai mare distribuitor de aparate de termomasaj de calitate ridicată. Prin aceste şedinţe gratuite, oferim posibilitatea celor mulţi, care nu-şi pot permite achiziţionarea unui asemenea aparat, să-şi îmbunătăţească sănătatea. La Ceragem, au venit oameni cu analize făcute înainte şi după Ceragem: „Omul spune: „uite, nu mai am piatra cutare, glicemia mi s-a reglat, tensiunea e mai bună”. Ceragem merge direct la cauză: coloana este nucleul corpului.  Dar noi nu vorbim de boli pentru că nu suntem medici: oamenii spun, sunt mărturii” – spune Mihaela Ștefan.
Mergeți la Ceragem. Merită vizitat și încercat; sunt rezultate miraculoase.
De fiecare dată, când mă întorc la centru sunt întâmpinată cu zâmbet, căldură și multă ospitalitate…
Elena Man

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii