Web Analytics
scris joi, 08.12.2022

Celine Dion și-a anulat concertul din București după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

După ce a anulat deja de trei ori datele din turneul său european din 2020, cântăreaţa Céline Dion a anunţat joi noi anulări de concerte din cauza problemelor de sănătate, inclusiv show-ul de la Bucureşti. Concertul artistei la Bucureşti urma să aibă loc, pe 11 iulie 2023, pe Arena Naţională.  Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti pe 11 iunie 2023, anunţă Emagic.

Celine Dion și-a anulat concertul din București după ce a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Citește și: Pagina de Facebook a Arhiepiscopiei a fost atacată de hackeri

Într-un mesaj video postat pe reţelele sale de socializare, Celine Dion a explicat că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale. „Céline Dion este urmată de echipa ei medicală, care se ocupă de tratament”, precizează anturajul ei într-un comunicat de presă. Echipa vedetei precizează că opt concerte programate pentru această vară sunt anulate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...