Web Analytics
scris sâmbătă, 06.04.2024

Cel mai longeviv bărbat din lume nu poate trăi fără fotbal și cartofi prăjiți

John Alfred Tinniswood, care s-a născut în 1912, în acelaşi an în care s-a scufundat Titanicul, a obținut titlul de cel mai bătrân om din lume. El a declarat că nu ține o dietă strictă și că mănâncă pește și cartofi prăjiți în fiecare vineri.

Cel mai longeviv bărbat din lume nu poate trăi fără fotbal și cartofi prăjiți

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Tinniswood a declarat pentru Guinness World Records: „Ori trăieşti mult, ori trăieşti puţin, şi nu poţi face mare lucru în această privinţă”. El s-a născut în Liverpool şi acum locuieşte într-un azil din Southport. Acesta a spus că nu îl deranjează că a primit titlul de cel mai bătrân bărbat din lume și că se bucură de viață în continuare. „Pentru mine nu contează”, a spus el. „Nu contează deloc. O accept aşa cum este”.

De când a împlinit 100 de ani, în 2012, a primit în fiecare an o felicitare de ziua sa de naştere de la regretata regină Elisabeta II, care era cu aproape 14 ani mai tânără decât el. Acesta le-a spus generațiilor tinere că trebuie să dea mereu tot ce este mai bun și să lupte pentru visul lor: „Întotdeauna faceţi tot ce puteţi, fie că învăţaţi ceva, fie că învăţaţi pe cineva. Daţi tot ce aveţi mai bun. Altfel, nu merită să te deranjezi cu asta”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *