Web Analytics

Ce poți face în weekend, la Simfonia Lalelelor

de | 19.04.2024 22:57 | Actualitate, Cultură, Home

Simfonia Lalelelor are loc la Pitești până duminică, 21 aprilie. Astăzi a avut loc deschiderea printr-o paradă a școlilor din oraș. Tot weekendul va fi deschis târgul din Parcul „Lunca Argeșului”, cu flori, bulbi și arbuști, și tot în parc vor fi organizate spectacolele și celelalte activități interactive.

În Parcul Lunca Argeşului se află și pavilionul expoziţional, unde vor avea loc ateliere de creație, dar și grădinile amenajate cu iscusință de elevi de la școlile piteștene.

Program

Sâmbătă, 20 aprilie, de la 12:00 la 18:00, sunt organizate ateliere de creație și design floral la pavilionul expozițional din Parcul „Lunca Argeșului”.

De la 16:00 la 20:00, copiii talentați vor oferi un spectacol de muzică și dans, pe scena din Parcul „Lunca Argeșului”. Participă copii de la Centrul Cultural, Palatul Copiilor, Musicando con Adina Sima și de la școlile de dans: „Straja hojam”, ACS Athletic Sports Dance & Gymnastics, Dance Flow Academy și Total Dance.

Sâmbătă seara, de la ora 20:00, cântă Irina Rimes și formația „Zdob și Zdub”, pe scena în aer liber din Parcul „Lunca Argeșului”.

Citește și Foto. Copiii și tinerii Piteștiului, la Parada florilor

Duminică, 21 aprilie, de la 09:30 la 10:30, program de zumba cu Alexandra Tomulescu.

11:00 – 14:00: Spectacol de folclor (muzică și dans) în Parcul „Lunca Argeșului”: Palatul Copiilor, Centrul Cultural, Comunitatea Elenă (Ansamblul de dansuri „Filia”, Grupul vocal „Elada”, Duet vocal Ana Maria & Sebastan), Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș;

Urmează, între 12:00 – 15:00, alte ateliere de creație și design floral în pavilionul expozițional din „Lunca Argeșului”.

Orchestra „Doina Argeșului” va susține un spectacol pe scena în aer liber din parc, între 15-17:00.

Citește și Părintele Simfoniei Lalelelor a dat startul festivalului de la Pitești

Există cursă Publitrans gratuită, din 30 în 30 de minute, de la Teatrul „Alexandru Davila” în parc și retur, după următorul program: sâmbătă și duminică, 20 și 21 aprilie, interval orar 10:00 – 21:00.

În premieră pentru Orașul Lalelelor, a fost lansat biletul unic sub formă de cod QR „Pitești Museum Pass” – printr-un parteneriat încheiat de agenția de turism Romanian Adventures cu: Primăria Municipiului Pitești, Muzeul Golești, Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea și Memorialul Închisoarea Pitești. Acesta oferă turiștilor acces la o serie de muzee din Pitești și din zona metropolitană.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *