Web Analytics
scris vineri, 19.04.2024

Foto. Copiii și tinerii Piteștiului, la Parada florilor

Copiii și tinerii Piteștiului au participat la tradiționala paradă a florilor, în centrul orașului, prin care s-a deschis, vineri, ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor.

Foto. Copiii și tinerii Piteștiului, la Parada florilor

Îmbrăcați în costume populare, cu pălării sau flori, cu pampoane, baloane sau steaguri, copiii și tinerii au defilat din Piața Vasile Millea până în Piața Primăriei. Parada a fost deschisă de copiii în cărucioare, însoțiți de mămici.

Au fost prezenți elevi, preșcolari și antepreșcolari din 56 de unități de învățământ piteștene, elevi ai școlilor de dans, studenți ai Politehnicii București – Centrul Universitar Pitești, sportivi ai clubului FC Argeș, membri ai Palatului Copiilor, copii de la Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș și de la Centrul Cultural Pitești.

Anterior, în sala Filarmonicii Piteşti au fost primiți oaspeţii: oficialităţi, ambasadori şi delegaţii din oraşe înfrăţite.

Mai multe detalii, aici: Părintele Simfoniei Lalelelor a dat startul festivalului de la Pitești

În Parcul Lunca Argeşului se află pavilionul expoziţional, grădinile amenajate de elevi, atelierele de creaţie şi design floral, expoziţia florală în aer liber şi târgul de flori. Mâine are loc un recital extraordinar susţinut de Irina Rimes şi formaţia Zdob şi Zdub pe scena în aer liber din Parcul Lunca Argeşului. Simfonia se încheie duminică, 21 aprilie.

Citește și Liviu Mușat: „Regiunea Sud-Muntenia este casa mea, dar Pitești-Argeș este camera de la stradă, cea mai frumoasă”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...