Web Analytics
scris joi, 09.12.2021

Ce ar mai studia elevii

În unele licee s-au făcut sondaje cu ce materii ar mai dori elevii să învețe. Răspund la întrebări mai puțin de un sfert din elevi și părinți. Din băieți, vreo 5% declară că vor la școală educație sexuală (dar dintre părinți 0% cer asta). Doar 2-3 procente ar vrea ore de educație financiară și alte OZN-uri. Câte unii mai zic astronomie, iar la alții e la modă să ceară limba rusă (nu mai știu vremurile când era etalon de urâțenie). Cei mai mulți însă nu vor nimic din acestea: oricine poate vedea străzile Piteștiului mereu pline de pâlcuri de găligani care nu au teme, nimic de învățat (după ei) și nicio teamă de lecții neștiute. Conducerile școlilor se dau de ceasul morții să organizeze ore remediale suplimentare, pentru a compensa perioada de online. Dar, pe lângă faptul că orele nu se plătesc, elevii nu le urmează, ci chiulesc sau stau pe telefoane și la orele obișnuite din orar (și în județ sunt 0 repetenți).
(ELECTRO-CUTARE)

Ce ar mai studia elevii

Citește și ISJ Argeș a decis. Noi inspectori și directori de școală !

Citește și La ISJ Argeş, politizare pe repede înainte! Toate şcolile vor avea directori numiţi prin „detaşare în interesul învăţământului”

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită