Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Ce a spus un piteştean la Judecătorie despre soţia sa: „Călugărul o făcea să creadă că eu sunt Satana”

Proces mai puțin obișnuit la Judecătoria Pitești, acolo unde o piteșteancă a solicitat ordin de protecție împotriva soțului, pe care l-a acuzat că o bate și o amenință că o lasă în scaunul cu rotile. Până aici nimic anormal, magistrații având poate chiar zilnic de dat soluție într-o astfel de cerere. Însă partea interesantă a venit după ce pârâtul, adică soțul, a început să spună, sub jurământ, când și cum au început neînțelegerile în familie.

Ce a spus un piteştean la Judecătorie despre soţia sa: „Călugărul o făcea să creadă că eu sunt Satana”

„Mi-a spus că a fost la ghicitoare şi aceasta i-ar fi spus că eu o înşel. Reclamanta a intrat într-un grup de rugăciuni, după care au început plimbările prin pelerinaje, acasă vorbea tot timpul la telefon, spunea că acel călugăr o ajută să treacă peste traume, o făcea să creadă că eu sunt Satana, că i-a fost deschis un al treilea ochi. Reclamanta pleca seara de acasă destul de frecvent, iar atunci când a venit din pelerinaj băiatul cel mare mi-a spus că mami este în maşină cu un bărbat, doar ea cu acel bărbat, (n.n. – un preot), nu este cu grupul. Neînţelegerile au început de când reclamanta a intrat în acel grup. Eu cred că în viaţa soţiei mele există un alt bărbat. Băiatul cel mare spunea că mama sa se vedea cu un preot pe nume… Loviturile dintre mine şi reclamantă au fost reciproce”, a mai precizat soțul.

Și se pare că a fost destul de convingător, astfel încât instanța a emis ordin de protecţie cu respectare distanței între soți pe o perioadă de doar trei luni și nu șase, cât ceruse femeia. De altfel, aceasta a recunoscut, în mare parte, și că s-a bătut cu soțul după un pelerinaj, dar și că a cerut sfatul grupului religios din care face parte în legătură cu căsnicia sa, atunci când a fost întrebată direct de avocatul bărbatului: „În cadrul acestui grup aţi fost sfătuită să divorţaţi, spunând despre pârât că este Satana?”
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Film de groază la parohia Mavrodolu. Aşa-zisul preot Iulian îl vesteşte pe Antichrist

Citește și Un alt scandal urât la Mavrodolu / Afacerile parohului Sturzeanu, devoalate de finii care vindeau la pangarul bisericii

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *