Web Analytics

CDLA va asfalta o stradă de 540 de metri din orașul Ștefănești

de | 26.02.2022 21:05 | Actualitate, Economie

De curând, s-au reluat investițiile în infrastructura de transport din orașul Ștefănești. În acest sens, au fost finalizate procedurile de atribuire în cadrul unui nou proiect de investiții, ce vizează asfaltarea unei străzi din urbea condusă de primarul Nicolae Velcea.

Citește și: „Aioanei le-a spus lui Miuţescu şi prefectului Soare că, dacă i se dă şefia Poliţiei Mioveni, în 30 de zile îl agaţă pe primarul Georgescu”

Mai exact, este vorba despre asfaltarea străzii Aleea Taberei. Căștigătoarea licitației și de altfel singura companie de construcții ofertantă a fost SC Construcții Drumuri și Lucrări de Artă SRL din Pitești.

Societatea controlată de către omul de afaceri Răzvan Pârvu se va ocupa de elaborarea proiectului tehnic, a documentației necesare, precum șide asfaltarea propriu-zisă a străzii din Ștefănești. Strada ce urmează a fi asfaltată are o lungime de 540 de metri. Valoarea totală a proiectului este de 635.245.38 lei (fără TVA). Termenul de execuție pentru finalizarea lucrărilor este de două luni de la începere și acestea aru o garanție de 5 ani. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Se incep noi proiecte iar altele raman neterminate.Pe strada Nicolae Balcescu in cartierul de case de langa pasarela s-au asfaltat doar 15 m,restul de 40 – 50 m au ramas ……altadata….cine stie cand?!
    Pai daca tot incepi ceva,macar sa fie dus pana la capat.
    Dar ca la noi….incepem ceva dupa care spunem ca nu a fost prins in proiectul initial care a fost facut acum ……ani.Dar daca tot il incepi, ce te retine sa nu il extinzi, ca sa faci lucrarea pana la capat si abia apoi sa incepi una noua.
    Ar trebui sa fim mai ordonati si sa facem lucrurile bine si de la un capat la celalalt, pt. a nu ne mai intoarce de multe ori inapoi.
    Dar dupa cum observam la noi se poarta acest obicei.Se pare ca cei de pe aceasta strada au mai multa …..trecere.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *