Web Analytics

CCIA Argeș organizează gala „Femeia – manager de succes”, în iunie

de | 5.05.2022 14:23 | Actualitate, Economie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, prin intermediul președintelui George Caval și al directorului general Simion Zanfir, a organizat, săptămâna trecută, o conferință de presă în care s-au prezentat evenimentele pe care CCIA Argeș le va organiza în județul nostru în acest an, după ridicarea restricțiilor Covid.

Astfel, începând de luna viitoare vor fi reluate unele dintre evenimentele de tradiție ale Argeșului. Reprezentanții CCIA Argeș anunță că luna viitoare se va desfășura gala „Femeia – manager de succes”. Tot în această vară va avea loc o nouă întâlnire pe teme economice între oamenii de afaceri argeșeni și parlamentarii județului, reprezentanții Consiliului Județean Argeș, ai Prefecturii și ai primăriilor orașelor și municipiilor din județ.

Citește și: Începe noua sesiune de înscriere în Programul Rabla Clasic și Rabla Plus

Urmează apoi, în toamnă, „Topul Firmelor din Argeș”, cel mai obiectiv și mai concludent clasament care evidentiază performanța economică a firmelor din județul nostru. Cu acest prilej va fi lansat și Catalogul firmelor pe anul 2022. De asemenea, începând cu anul viitor va fi reluat și târgul AGRO Pitești. (Antoniu NEGUȚ)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *