Web Analytics
scris joi, 30.03.2023

Câți bani face Dani Mocanu din TikTok

Dani Mocanu a dezvăluit ce sumă a câștigat până acum din TikTok. Manelistul a recunoscut că este vorba de foarte mulți bani. Cântărețul de manele, Dani Mocanu a strâns o avere din TikTok. Acesta a mărturisit că a câștigat până acum 250.000 de euro.

Câți bani face Dani Mocanu din TikTok

Citește și: Traficul greu nu va fi deviat prin Pitești, prin lucrările la autostradă! Cristian Gentea i-a luat-o înainte Alinei Gorghiu

„TikTok mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios”, a spus Dani Mocanu pe TikTok. Cu toate acestea, manelistul a spus că și-ar dori să dispară această platformă.

Pe TikTok, se poate câștiga bani prin donații. Dani Mocanu face live-uri, seară de seară, având foarte mulți urmăritori, iar o parte din ei îi donează bani sub formă de puncte cadou. Aceste „cadouri” se transformă în bani. După ce ați atins 1.000 de urmăritori, TikTok vă va permite să acceptați cadouri de la „fani” în timpul videoclipurilor live. Cadouri virtuale sunt, de fapt, niște „iconițe”. Fiecare dintre aceste cadouri reprezintă o sumă diferită. După ce ați colectat cadourile, puteți schimba „icoanele” virtuale. Apoi, puteți utiliza „diamantele” pentru a colecta bani reali folosind PayPal sau o altă metodă de plată sigură, potrivit dcnews.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *