Web Analytics

Traficul greu nu va fi deviat prin Pitești, prin lucrările la autostradă! Cristian Gentea i-a luat-o înainte Alinei Gorghiu

de | 29.03.2023 19:03 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

La solicitarea primarului Cristian Gentea, Eduard Dima, directorul adjunct al Direcției de Întreținere Drumuri Naționale și Autostrăzi DRDP București, a luat măsuri miercuri, 29 martie, astfel încât lucrările la autostrada către Curtea de Argeș să se desfășoare fără devierea traficului greu prin Pitești.

Citește și: Trei doctori din Argeş, onoraţi la Gala „Medic pentru România”

Adjunctul E. Dima i-a transmis edilului-șef al Piteștiului următoarele: „Direcția Regională de Drumuri și Poduri București a eliberat astăzi avizul de instituirea restricțiilor de circulație pentru realizarea construcției „bretele provizorii stânga, dreapta, în vederea devierii circulației de pe autostradă”.

Aceasta este soluția agreată de CNAIR pentru constructorul Webuild, la întâlnirea la care au participat și reprezentanții Primăriei Pitești, o soluție care nu va afecta în niciun fel circulația în municipiul Pitești, atât pe strada Depozitelor, cât și pe Calea Bascov.

Bretelele vor avea o lungime de câte 800 metri fiecare și vor fi construite în imediata apropiere a celor două căi de rulare de pe Autostrada A1, în zona nodului rutier Bascov.

Așa cum v-am promis, am fost fermi, iar Piteștiul nu va fi afectat în niciun fel!

Reacția municipalității piteștene și a celor de la Întreținere Drumuri Naționale a fost promptă și ea a venit înaintea apelului făcut, la amiază, la Prefectura Argeș, de Alina Gorghiu, către „toate autoritățile din Pitești, autoritățile Argeșului, autoritățile și decidenții de la Ministerul Transporturilor, oricare ar fi aceia, înainte sau după Rotativă, să găsească soluții” la această problemă.

Asta e în politică, pierzi, câștigi, important e să fie în beneficiul cetățenilor!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Ce abureală ieftină! Cine credeți că înghite gogoșile astea?
    Dacă bretelele alea provizorii nu au fost prinse în proiectul inițial este clar ce politruci habarniști populează CNAIR, cât despre marele primar Gentea și madam Gorghiu, n-am nicio îndoială că trebuie să-și dea demisiile pentru minciuni repetate…

    Răspuns
  2. P asta cu „circulatia nu va fi afectata in nici un fel” am auzit o de atatea ori incat am trecut de la indiferenta la nervi si prin toate fazele intermediare.
    Demisiile nu si le vor da ca e bine acolo sus,deasupra.Deasupra noastra,a celor multi si se pare neinsemnati.
    Sa amintim alte dezastre anterioare care nu ne au afectat deloc cum cred ei din spatele birourilor si din spatele vietii lor aurite departe de griul vietilor noastre de zi cu zi,de parca am fi niste insecte intr un terrariu pe care se fac experimente :
    -decimarea gardurilor vii si inlocuirea lor cu panselute
    -camioanele de semne de circulatie din Gavana si nu numai
    -semaforizarea obsesiva dementa care se pare ca e departe de a se incheia
    -sfanta toaleta din centru de multi multi prea multi bani.
    Poate ca intr o zi venim peste voi exact ca francezii sa va dam foc odata ca sa scapam de voi cei putini care nu inteleg cum e posibil sa bagati pe gat atatea absratii noua celor multi,intr o democratie dictaturata de fapt,cred ca asta e.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *