Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Câţi artişti faini cântă pro-bono la festivalul caritabil din Nucşoara. Hai şi tu la „Livada cu stele”

În Argeș se organizează un festival caritabil. „Livada cu stele” va avea loc între 1 și 3 septembrie, adică la finalul acestei săptămâni. Vor fi trei zile de muzică, peste 30 de ateliere, tururi ghidate prin natură, activități sportive și discuții cu jurnaliști într-un cadru natural din Nucșoara (vezi programul complet AICI). În Nucșoara, activistul și jurnalistul Valeriu Nicolae, inițiatorul Asociației „Casa Bună” din București, și echipa ONG-ului au clădit o cabană cu observator astronomic pentru copii. Pe lângă artiști, la festival și-au anunțat prezența jurnaliști, scriitori, profesori, antreprenori, care vor fi provocați de Valeriu Nicolae la discuții „pe bune” despre teme sociale actuale.

Câţi artişti faini cântă pro-bono la festivalul caritabil din Nucşoara. Hai şi tu la „Livada cu stele”

Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi folosiți pentru construirea unei „Grădinițe Bune”, un loc în care copiii mai puțin norocoși din Ferentari să aibă acces la educație preșcolară.

Noi, cei de la Casa Bună, ne luptăm pentru copiii chinuiți de sărăcie, de indiferența unor autorități sau de abuzurile din partea propriilor familii. Pentru ei visăm la tot felul de minunății, pentru ei ne străduim și facem lucrurile să se întâmple. Așa am ajuns, cu ajutorul oamenilor buni, să facem meditații constant cu sute de copii, să construim o cabană cu observator astronomic și să pregătim tabere pentru cei care altfel nu ar avea nicio șansă să iasă din ghetou. Acum visăm să facem un festival de muzică care să ne ajute să facem mai mult bine în jur.”Valeriu Nicolae, Fondator Asociația Casa Bună.

Citește și Asociaţia „Casa Bună” a inaugurat Cabana cu observator astronomic de la Nucşoara

21 de artiști cântă pro-bono

Organizatorii transmit că toți artiștii care urcă pe scena din Nucșoara o fac 100% pro-bono. Vineri, pe 1 septembrie, cântă Stema, Ada Milea, Ana Coman, Taxi, Rockabella, Mădălina Pavăl Orchestra și Luna Amară. Pe 2 septembrie: Soul Serenade, Leyah, Luiza Zan, Delta Pe Obraz, Dora Gaitanovici, Vama și Dan Amariei DJ set. Pe 3 septembrie: Blană Bombă, Cristina Lupu, EYEDROPS, EMAA, Irina Rimes, DJ Marinov și Pixar Stelar DJ Set.

Argeșenii au 50 % reducere


Copiii sub 14 ani şi locuitorii comunei Nucşoara au acces gratuit. Dată fiind capacitatea de cazare limitată din zonă, locuitorii județului Argeș se bucură de o reducere de 50% (argeșenii își pot cumpăra biletele fizic, la festival, sau online). Mai mult, sâmbătă și duminică, festivalul va fi accesibilizat și în limbajul semnelor, pentru persoanele cu deficiențe de auz, de către interpreta Lavinia Chițu.

Biletele pentru festival și camping pot fi achiziționate online, urmărind acest link: https://www.livadacustele.ro/bilete-festival-si-camping.

Pentru variante de cazare și transport în zonă, informații se găsesc pe grupul dedicat de Facebook Cum ajung și unde mă cazez la festivalul „Livada cu stele”: https://www.facebook.com/groups/788632049580836 

Pentru mai multe informații despre Asociația Casa Bună, vizitați https://asociatiacasabuna.ro/ 

Citește și “Casa Bună” din Ferentari face pui în Argeş / Activistul Valeriu Nicolae a cumpărat un teren de 30.000 euro la Nucşoara, pentru construirea unui aşezământ pentru copii

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *