Web Analytics
scris miercuri, 28.02.2024

Cătălin Teodorescu: „În Argeş, AUR se va clasa pe locul doi la alegeri”

Cătălin Teodorescu, membru AUR Argeș, un politician cu experiență, spune că nu intenționează să candideze nici la Primăria Pitești, nici la Consiliul Județean. Zilele trecute, într-o conferință de presă, ne-a declarat însă că partidul la care a aderat recent va înregistra un succes deosebit la alegerile din acest an.
„N-aș putea să avansez un procent, dar sunt convins că vom obține un rezultat foarte bun și în Argeș, așa cum va fi și la nivel naţional, chiar dacă aici este un județ în care PSD-ul are aproape toate primăriile, aproape toți aleșii locali, iar cei care nu sunt ai lor pe jumătate sunt tot ai lor. Să nu uităm că la toate alegerile primarii opoziției PSD au lăsat să scape foarte multe voturi tot către PSD, datorită obligațiilor pe care ei le au către Consiliul Județean și datorită negocierilor pe care întotdeauna primarii din Argeș le-au făcut cu președintele Consiliului Județean de la vremea respectivă, cu PSD.
De data asta eu consider – și o să ne întânim după alegeri – că în județul Argeș AUR se va clasa pe locul doi. Este foarte greu să poți pune ca target un partid tânăr, cum este AUR, să câștige alegerile în Argeș, în condițiile în care ei au toți aleșii locali, și care e foarte clar că se vor activa, cu sau fără comasare. Dar ne vom afla pe locul doi, oricum înaintea PNL-ului”.

Cătălin Teodorescu: „În Argeş, AUR se va clasa pe locul doi la alegeri”

„Dimineață vor merge de mână, iar după-amiază își vor lua gâtul”

Referitor la o declarație recentă a președintelui Ion Mînzînă, potrivit căreia PSD va merge singur la alegeri în Argeș, Cătălin Teodorescu a răspuns ironic: „Chiar mă gândeam cum va fi în campanie. Care va fi programul lor? Ce va face? Dimineață va merge de mână împreună cu un lider al PNL în campanie pentru europarlamentare, că au listă comună, iar după-amiază își vor lua gâtul unul altuia pentru Primăria Pitești sau pentru Consiliul Județean. Adică vor avea candidați comuni pe lista de europarlamentare și fiecare dintre cele două partide va avea candidat pentru primării, pentru CJ Argeș, pentru toate listele de consilieri. Nu știu cum vor face în aceeași zi două tipuri de campanie”.

Citește și Cătălin Teodorescu, AUR: „Fac un anunț funerar: de ieri, PNL a murit. (…) PSD-ul le-a făcut jocul”

Citește și Cătălin Teodorescu, membru AUR, filiala Argeş: „Sunt un suveranist moderat, tradiţionalist, familist şi ortodox”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *