Web Analytics
scris miercuri, 21.02.2024

Cătălin Teodorescu, membru AUR, filiala Argeş: „Sunt un suveranist moderat, tradiţionalist, familist şi ortodox”

Domnule Cătălin Teodorescu, sunteți un politician cu experiență, ați fost prefect și deputat de Argeș, președinte al ANPC la nivel național, de ce ați optat să vă continuați cariera politică în AUR?

– Nu aș spune că mi-am continuat cariera politică, pentru că aceasta a fost întreruptă nedrept pentru o perioadă de nouă ani. Pot spune că, după o perioadă de întrerupere atât de mare, am luat-o de la început, cu o altă viziune despre politică, politicieni, dar mai ales despre poziționarea lor. Am ales Alianța pentru Unirea Românilor pentru că sunt un suveranist moderat, tradiționalist, familist și, nu în ultimul rând, ortodox.

Cătălin Teodorescu, membru AUR, filiala Argeş: „Sunt un suveranist moderat, tradiţionalist, familist şi ortodox”

Care e plus valoarea pe care o poate aduce Cătălin Teodorescu în AUR, filiala Argeș?

– Cred că prin experiența politică anterioară, notorietatea și cunoașterea scenei politice argeșene, prin prisma pozițiilor/funcțiilor politice și administrative pe care le-am deținut de-a lungul anilor, sunt o plus valoare care e benefică oricărui partid.

„Nimic nu este imposibil, iar AUR beneficiază de avantajul de a fi pe un trend foarte bun”

Cum vedeți dezvoltată infrastructura acestui partid într-un județ dominat de PSD și parțial de PNL?

– Dezvoltarea infrastructurii oricărui partid este posibilă doar prin multă muncă și implicare personală. Nimic nu este imposibil, iar AUR beneficiază de avantajul de a fi pe un trend foarte bun. Există un entuziasm major al populației, al dezamăgiților de politica veche și chiar al celor care nu au mai fost niciodată în vreun partid, entuziasm de a se alătura AUR. Deci, împreună cu coordonatorul AUR Argeș, Bogdan Velcescu și echipa de conducere, vom organiza și dezvolta AUR mult mai repede decât se așteaptă oponenții noștri politici.

Vă veți depune candidatura pentru Parlament anul acesta, având în vedere ca ați mai deținut un mandat de deputat în legislatura 2016-2020?

– Este o variantă posibilă, nu o exclud, dar este mult prea devreme pentru asemenea afirmație. O astfel de decizie de a candida va fi luată numai în urma discuțiilor și evaluării activității mele de către organizația județeană și centrală a partidului. Însă, deocamdată, nu am luat o decizie în acest sens. Prin implicarea mea în AUR doresc, doar, să susțin valorile noastre tradiționale, demnitatea și suveranitatea noastră, a tuturor românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu!
Interviu de Marian Staicu

Citește și AUR atacă la CCR comasarea alegerilor

Citește și Fostul prefect de Argeș, Cătălin Teodorescu, achitat definitiv de ÎCCJ în dosarul ANRP

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *