Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Cătălin Teodorescu, AUR: „Fac un anunț funerar: de ieri, PNL a murit. (…) PSD-ul le-a făcut jocul”

Subiectul comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale a fost abordat joi, 22 februarie, la conferința de presă organizată de AUR Argeș. Acolo unde, așa cum era de așteptat, partidele din coaliție, adică PSD și, mai ales, PNL, au fost ținte ale criticilor și ironiilor pentru decizia luată, considerată „o mizerie”.

Cătălin Teodorescu, AUR: „Fac un anunț funerar: de ieri, PNL a murit. (…) PSD-ul le-a făcut jocul”

Citește și: Emilia Mateescu a vrut să revigoreze Dreapta cu Gogu Davidescu…

Coaliția de guvernare și-a făcut de cap și de data asta. PSD și PNl s-au iubit și în public, că până acum au făcut-o doar pe sub masă” – a spus la început Bogdan Velcescu, coordonator AUR Argeș.

A luat apoi cuvântul Cătălin Teodorescu, membru AUR, care a fost mult mai dur: „Vreau astăzi să fac un anunț funerar: începând de ieri, Partidul Național Liberal a murit. Mă gândesc că în județul Argeș, de unde sunt Brătienii, pe care, întotdeauna, cu toții i-am aclamat și i-am sărbătorit, cât de tare vor fi înghesuiți ei în mormânt de către PNL.

În urma comasării este foarte clar că PNL nu mai există. Au ales acest drum de teama Alianței pentru Unirea Românilor. Ei sunt, de fapt, artizanii acestor comasate și care au insistat pentru comasarea alegerilor. Au fost convinși că nu vor face un scor cu 1 în față, cu 10. Toate sondajele din ultima perioadă îi dădeau cu o singură cifră. Că au dorit prin această comasare să fie șterși de pe scena politică este problema lor.

PSD-ul le-a făcut jocul, pentru alte interese mărunte, care există, și vreau cu această ocazie să vă spun că mă felicit că nu am acceptat revenirea în politică alături de PNL. Eu sunt și am fost cunoscut de dv. ca un antipesedist convins și astăzi mă gândesc ce s-ar fi întâmplat să mă trezesc în aceeași barcă cu PSD-ul în acest județ, cu care am avut dispute politice din anul 2003 până în 2012, când mi-am întrerupt, fără voia mea, cariera politică.

Am convingerea că românii au înțeles întotdeauna ceea ce se întâmplă și își vor da seama de această mizerie orchestrată de PSD și PNL, iar mămăliga românească va exploda la vot”.

Bogdan Velcescu a adăugat, în final, că dacă PSD și PNL consideră că 70%, cât au împreună în Parlament, aigură stabilitatea de zece ani, „îi întreb atât: unde este laptele, unde este mierea? Au patru ani în care au condus cu mână de fier și au făcut cam ce au dorit. Nu văd rezultatele. Văd, însă, deficit bugetar, văd datorii externe foarte mari, văd incapacitatea de plată îbtr-un orizont de câțiva ani, dacă nu se iau niște măsuri foarte clare și dacă ei nu-și aduc aminte că au 70% în Parlament”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *