Web Analytics

Cătălin Bulf, președinte PMP Argeș: ”Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale! Voi milita să li se facă dreptate”

de | 23.09.2020 14:16 | Politica si Administratie

Cătălin Bulf, președinte PMP Argeș și candidat la Consiliul Județean, atrage atenția asupra pensiilor militarilor în rezervă, care sunt batjocoriți de legislația în vigoare prin care li se calculează pensiile.

Liderul PMP Argeș transmite tuturor militarilor în rezervă din Argeș că va milita să li se facă dreptate.

”Suntem un partid conservator, un partid care ținem foarte mult la existența acestei țări: granițe, teritoriu, limbă. Știm că cei trei piloni pe care s-a construit neamul românesc, țara aceasta, sunt: biserica, limba româna și armata română. Vreau să atrag atenția asupra unui subiect: pensiile militarilor sunt confundate cu pensiile speciale. Pensiile militarilor nu sunt pensii speciale! Iar militarii în rezervă sau cei asociați militarilor în rezervă, astăzi, sunt batjocoriți de legislația prin care se calculează pensia. Vreau să transmit astăzi un semnal tuturor militarilor în rezervă din județul Argeș că voi milita pentru revenirea la vechiul text al Legii 223/2015 care a fost deformată prin diverse și multiple Ordonanțe de Guvern și voi milita să li se facă dreptate. Mortalitatea la militarii în rezervă, la nivel de țară, este de 500 – 600 de persoane pe lună. Aceștia mor de inimă rea pentru că sunt neîndreptățiți de statul pe care l-au servit o viață întreagă! Una din preocupările noastre acum, dar și în campania de la alegerile generale, va fi revizuirea Legii 223/2015”, transmite Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Alo domnu Bulf, la fiecare după cum a contribuit la fondul de pensii, principiul contributitivitatii. I-am pus noi sa se facă militari? În ce războaie au luptat? La popota?

  2. Domnu Bulf, ii mai dați bani de buzunar lui Florin Fratica noaptea prin parcări obscure de peco??