Web Analytics

Cătălin Barbu, fostul preşedinte de la FC Argeş, despre sinuciderea lui Roland Stănescu: „Era un băiat sensibil, a mai avut tentative de sinucidere, chiar şi-a tăiat venele în cantonamentul vulturilor”

de | 7.07.2022 13:55 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Sport

Săptămâna trecută, fostul fotbalist alb-violet Roland Stănescu s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Voluntari. Conform apropiaților lui Roland Stănescu, acesta avea probleme medicale de natură psihică și a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor. Roland nu mai era legitimat la niciun club începând cu anul 2019, când încheiase contractul cu Dacia Unirea Brăila. Fostul fotbalist s-a format la Școala de Fotbal a lui Gică Popescu, apoi s-a remarcat la FC Argeș. A mai evoluat pentru Minerul Motru, CS Balotești, Petrolul Ploiești și Dacia Unirea Brăila.

Iată ce ne-a declarat Cătălin Barbu (foto), fostul președinte de la FC Argeș din perioada în care fotbalistul a jucat în Trivale și cel care l-a și adus pe acesta la Pitești: ”Eu l-am cunoscut pe Roland Stănescu ca pe un băiat foarte cuminte, un băiat citit, cu școală, chiar avea note foarte bune la învățătură. Era de un bun-simț ieșit din comun. Mă respecta foarte mult și eu l-am susținut foarte mult, s-a bucurat de susținerea mea 100%.
Chiar mi-a plăcut de el, era un atacant bunicel, avea 20 de ani… A stat la FC Argeș vreo doi ani, dacă nu mă înșel între anii 2011 și 2013. Eu am fost cel care l-a adus în Trivale, pentru că mi-a plăcut, m-a impresionat… Dar, din câte îmi aduc eu aminte, el era foarte sensibil, se certase la un moment dat cu mama lui și și-a tăiat venele în cantonamentul vulturilor din Trivale. Am avut mai multe discuții cu el și vă spun că era foarte sensibil.

Citește și Roland Stănescu s-a sinucis. Fostul fotbalist de la FC Argeș s-a aruncat de la etajul 4

A mai avut o tentativă din asta de sinucidere și înainte de a veni la FC Argeș… Dar era un băiat foarte respectuos… Nu mi-a venit să cred când am aflat că s-a sinucis, că s-a aruncat de la etajul patru… A avut aceste probleme cu sensibilitatea… Am înțeles că din anul 2019 nu a mai jucat fotbal și începuse o școală de management sportiv. Am mai ținut legătura cu el și nu părea să aibă probleme, nu îmi vine să cred că a murit… Era un băiat înalt, subțire, avea viteză, avea calitate, dar asta este viața!”.

Citește și Penescu l-a dat afară pe fotbalistul care şi-a tăiat venele

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole