Web Analytics

Roland Stănescu s-a sinucis. Fostul fotbalist de la FC Argeș s-a aruncat de la etajul 4 

de | 3.07.2022 09:55 | Actualitate, Home, Sport

Roland Stănescu (32 de ani), fost fotbalist la Petrolul Ploieşti, FC Argeş sau Dacia Unirea Brăila, s-a sinucis sâmbătă, aruncându-se de la etajul 4 al unui bloc din Voluntari.

Acesta era cunoscut ca având probleme psihice. Fostul fotbalist nu mai era legitimat la niciun club începând cu anul 2019. 

Și clubul din Trivale îl plânge pe fostul fotbalist. 
Citește și: FC Argeș: 28 de jucători în cantonamentul de la Curtea de Argeș

“Rămas bun Roland, rămas bun Vulture!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a FC Argeș.

IPJ Ilfov a transmis un comunicat de presă în care menţionează: „Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, poliţiştii oraşului Voluntari au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuinţe din localitate. Poliţiştii din Voluntari s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaţionat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la faţa locului pentru efectuarea de activităţi specifice. Cazul urmează să fie preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov pentru efectuarea activităţilor din competenţă”.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *