Casa din „Singur Acasă” – disponibilă pe Airbnb pentru închiriere pentru o singură noapte

de | 2.12.2021 11:55 | Actualitate, Home, Turism


Fanii seriei „Singur Acasă” („Home Alone”) pot ajunge să își trăiască visul de a locui în casa familiei McCallister, timp de o noapte.

Airbnb a anunțat, miercuri, că se ocupă de închirierea celebrei locuințe din „Singur Acasă” /„Home Alone” pentru o noapte. „Sărbătoriți sezonul în stilul McCallister, <<ya filthy animals>>. Pentru prima oară, un grup de bandiți poate să aibă parte de o sărbătoare în casa unde a început povestea „Singur Acasă” (fără a fi întrerupți de intruși)”, au postat cei de la Airbnb pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Moderna s-ar putea confrunta cu un proces pentru încălcarea brevetelor legate de vaccinul său împotriva Covid-19

Celebra casă, aflată în zona Chicago, va fi disponibilă pentru închiriere începând cu 7 decembrie, pentru doar 25 de dolari. Cei care vor reuși să închirieze locuința vor putea sta acolo pe data de 12 decembrie.

În plus, musafirii vor fi întâmpinați de actorul Devin Ratray, cel care l-a interpretat pe Buzz, fratele mai mare al lui Kevin McCallister, personaj jucat de Macaulay Culkin.Pe lângă locuința care automat te duce cu gândul la Crăciun, cei care se vor caza acolo vor avea ocazia să pune diverse capcane, asemănătoare celor întinse de Kevin în film, cu toate că Airbnb spune că musafirii nu vor avea și grija intrușilor, așa cum s-a întâmplat în cazul personajului principal din ”Singur Acasă”. Pe lângă toate acestea, norocoșii vor avea parte de „cea mai bună pizza din Chicago și o întâlnire cu o tarantulă adevărată”, mai transmite compania Airbnb.

CITEȘTE ȘI: Ciolacu, despre numirea Laurei Vicol în fruntea Comisiei juridice: “Am văzut multe propuneri legislative foarte bine făcute!”

Cireașa de pe tort reprezintă vizionarea ultimului film din seria „Singur Acasa” – ”Casă Dulce casă Singur” / “Home Sweet Home Alone”, lansat în 2021, chiar din locuința unde a început totul.

Sursa: europafm.ro

Acest articol este despre: casa,home alone,inchiriere,mcallister,noapte,turism,vis

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...