Ciolacu, despre numirea Laurei Vicol în fruntea Comisiei juridice: “Am văzut multe propuneri legislative foarte bine făcute!”

de | 2.12.2021 09:35 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că nu are nicio problemă cu activitatea profesională a deputatului Laura Vicol, numită la şefia Comisiei juridice, însă spune că vor exista discuţii la grupul parlamentar al social-democraţilor cu privire la această numire.

CITEȘTE ȘI: VÂLCEA. Stoenești – singura localitate din țară în care este obținut și țesut borangicul în mod natural

“Eu nu am fost la grup. Nu mă extrag din această numire. E numirea grupului, e numirea colegilor din Comisia juridică. Vom avea o discuţie fiindcă suntem oameni politici şi răspundem. Nu mai merge ca o persoană publică să nu iasă să dea explicaţii.

CITEȘTE ȘI: Barometrul economic pentru România: Provocările anului 2021 și așteptările economice pentru 2022

Fiecare dintre noi, când ne-am asumat să fim persoane fizice, trebuie să dăm explicaţii. Doamna Vicol va trebui să vină să dea aceste explicaţii. Eu nu am nicio problemă cu doamna Vicol în ceea ce priveşte profesionalismul dânsei, dimpotrivă am văzut multe propuneri legislative foarte bine făcute. Ce decizie va lua PSD o voi lua eu împreună cu colegii mei parlamentari la grupul parlamentar PSD, fiindcă asta înseamnă democraţie în partid. Ce decizie vom lua sunt ferm convins că o să v-o comunicăm”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...