Web Analytics

Casă cu observator astronomic la Nucşoara, pentru copiii aflaţi în grija Asociaţiei „Casa Bună”

de | 27.01.2022 13:29 | Actualitate

„Bikers for Humanity” se alătură inițiativei lui Valeriu Nicolae

Activistul și jurnalistul Valeriu Nicolae vrea să construiască o casă în Nucșoara pentru copiii din medii defavorizate. Deja, de câțiva ani, Asociația „Casa Bună” din București, înființată de activistul Valeriu Nicolae, a avut mai multe acțiuni în comunitățile Nucșoara și Lerești.

Acum, „Bikers for Humanity” și cunoscutul Cristian Hrubaru, om de radio, prezentator și rocker, se alătură demersurilor inițiate de Asociația „Casa Bună” și activistul Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara o tabără pentru copiii aflați în grija asociației. Ambiția „Bikers for Humanity” este de a construi în comuna argeșeană de la poalele munților o cabană cu living, bucătărie, băi, spații de dormit și un observator astronomic, prin intermediul căruia copiii vor descoperi universul. Astfel, profitul din vânzarea biletelor la festivalul din iunie “Bikers for Humanity Rock Fest 2022” din Brezoi, Vâlcea, pentru care s-au pus deja în vânzare biletele, va fi direcționat către acțiunea „Bikers for Humanity” de la Nucșoara, dar și către alte acțiuni ale BFH, după cum anunță asociația.

Reamintim că Valeriu Nicolae a cumpărat deja un teren în Nucșoara, care a costat aproximativ 30.000 de euro, iar din 2020 voluntarii asociației fac lecții online cu copiii din Nucșoara și Lerești, cărora tot ei le-au instalat computere. În timp, sprijinul asociației s-a extins la mâncare, îmbrăcăminte, încălțăminte, cadouri de Crăciun, controale oftalmologice, rechizite. Motocicliștii de la „Bikers for Humanity” au mai avut acțiuni la Nucșoara de Ziua Copilului, în 2021.

Citește și “Casa Bună” din Ferentari face pui în Argeş / Activistul Valeriu Nicolae a cumpărat un teren de 30.000 euro la Nucşoara, pentru construirea unui aşezământ pentru copii

Citește și „Vânătorul de CV-uri” vrea să deschidă o „Casă Bună” la Nucşoara

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii