Web Analytics

Care este starea șoferului implicat în accidentul de la Dobrești. Iubita milionară a venit de urgență în România

de | 3.11.2022 11:09 | Actualitate, Home

Ionuț Enache, șoferul de 28 de ani care, marți seară, a provocat un accident la Dobrești, în urma căruia un tânăr de 19 ani a murit, se află internat la Spitalul Județean. În aceste momente, starea lui Ionuț este stabilă, după ce ieri a fost operat pentru o fractură la picior.

„S-a intervenit chirurgical, este conștient. Mai rămâne câteva zile sub supravegherea noastră pentru că e nevoie de monitorizare. Este politraumatizat”, ne-a transmis Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJU Pitești.

Citește și: Pasagerul mort, iar șoferul riscă să rămână fără un picior după accidentul de la Dobrești

Iubita lui Ionuț, cunoscuta milionară din Elveția, Anja Graf a venit de urgență în România pentru a-i fi alături partenerului. Anja și Ionuț s-au cunoscut în București, după ce tânărul, fost polițist, a oprit-o pe milionară în trafic. DETALII AICI

Vă reamintim că un grav accident s-a petrecut, marți seară, la Dobrești după ce un bărbat de 28 de ani a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina de un copac, apoi de un stâlp de electricitate. În urma impactului, prietenul său, în vârstă de 19 ani, care se afla pe locul din dreapta a decedat.

Din cauza rănilor, tânărului de 28 de ani nu i s-a putut efectua testul de alcool. Polițiștii care anchetează accidentul așteaptă rezultatul testelor de sânge.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *