Web Analytics

Caravana vaccinării “Oameni ca mine” pornește astăzi prin țară. Află când va ajunge la Pitești

de | 11.11.2021 10:39 | Actualitate

Caravana vaccinării “Oameni ca mine” pornește astăzi prin țară. Startul este dat în București, la Universitatea Națională de Aparare „Carol I”, de unde va pleca apoi spre Craiova, Slatina și Pitești.

CITEȘTE ȘI: Șofer drogat, urmărit de polițiști și oprit cu focuri de armă în Curtea de Argeș
Prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică în context pandemic, organizată și susținută de mediul privat din România, pleacă astăzi din  București și va merge prin țară pentru a susține o campanie națională de informare despre virusul SARS-CoV-2 și vaccinarea anti-COVID. Denumită sugestiv #OameniCaMine, caravana va oferi, pentru început, locuitorilor din județele  Dolj, Olt și Argeș ocazia de a participa la sesiuni de informare, cu caracter educativ, în cadrul cărora specialiștii vor explica importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, resposabil de  îmbolnăvirea de COVID-19 a peste 1,7 milioane de români și decesul a peste 50.000 dintre cei infectați.

 

Citește și Negocieri aprinse între sindicaliştii de la Dacia şi patronat

„Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la caravana #OAMENICAMINE, care vine special în Craiova (13, 14 noiembrie), Slatina (16,17 noiembrie) si Pitești (20, 21 noiembrie). Publicul va putea astfel interacționa cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitățile locale”, transmit organizatorii.

Citeste mai mult: https://sanatateabuzoiana.ro/caravana-vaccinarii-oamenicamine-porneste-astazi-prin-tara/

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii