Web Analytics

Șofer drogat, urmărit de polițiști și oprit cu focuri de armă în Curtea de Argeș

de | 8.11.2021 09:03 | Actualitate

Poliţiştii din municipiul Curtea de Argeş au făcut uz de armă, duminică, pentru oprirea unui autoturism condus de un bărbat care consumase alcool şi nu avea permis. În autoturismul urmărit se mai aflau patru persoane, printre care şi un minor.

 

„Poliţiştii (…) au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DN 7C, pe raza localităţii Albeştii de Argeş, al cărui conducător auto nu l-a respectat, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, iar ca urmare a nerespectării semnalelor au fost trase focuri de avertisment în plan vertical, precum şi asupra pneurilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

 

CITEȘTE ȘI: ACȚIUNI PENTRU PREVENIREA RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITAREA INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

 

Conform aceleiaşi surse, autovehiculul a fost oprit în municipiul Curtea de Argeş, după ce pneul din stânga faţă s-a desumflat, fără a se înregistra răniţi sau pagube materiale.

 

CITEȘTE ȘI: Șofer drogat pe străzile din Pitești! S-a ales cu dosar penal

 

După administrarea probatoriului în dosarul penal, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, în cursul nopţii de 7 spre 8 noiembrie, bărbatul de 41 de ani, din Câmpulung, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, a anunţat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii