Web Analytics
scris joi, 18.12.2014

Căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, condus de sute de oameni pe ultimul drum la Mioveni

Astăzi 18 decembrie, căpitan comandorul Ginel Claudiu Crăcănel a fost condus la Mioveni de sute de oameni pe ultimul drum. Slujba a fost săvârşită de către un sobor de preoţi la Catedrala „Sf. Petru  şi Pavel „, iar cortegiul funerar va fi însoţit de  garda de onoare formată din jandarmi şi militari ai I.S.U.J. Argeş  precum şi garda drapelului de luptă  până la  Cimitirul Bisericii „Sfântul Gheorghe” Mioveni .
După  slujba de înmormântare la Cimitirul Bisericii „Sfântul Gheorghe” Mioveni, militarii au executat 3 focuri de salvă în onoarea celui care a fost căpitan comandorul Ginel Claudiu Crăcănel.
Ultimul moment al funeraliilor a fost marcat prin înmânarea de către un reprezentant al Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne soţiei defunctului a Drapelului Naţional al României, a decoraţiilor primite pe parcursul carierei de către căpitan comandorul Ginel Claudiu Crăcănel şi a unei plachete de onoare. Dumnezeu să îi odihnească în pace sufletul ales !
M.S.

Căpitanul comandor Ginel Claudiu Crăcănel, condus de sute de oameni pe ultimul drum la Mioveni

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...