Candidat în cursa internă PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Piteşti, notăriţa Ana Stan şi-ar dori administratori de cartier

de | 6.02.2020 13:24 | Politica si Administratie

După cum se știe, Ana Stan, angajată în cursa internă pentru câștigarea Primăriei Pitești din partea PNL Argeș, a inițiat o consultare publică cu locuitorii municipiului. Pentru prima dată, un posibil candidat la funcția de primar al urbei se pune la dispoziția cetățenilor pentru a întocmi, alături de aceștia, un proiect de candidat, în care să expună dorințele și obiectivele celor care locuiesc în această urbe. O consultare reală și nu una de fațadă își dorește notărița Ana Stan, care și-a propus un program electoral realizat împreună cu piteștenii și pentru piteșteni, care să țină cont de nevoile și aspirațiile lor. Trei direcții prioritare s-au desprins din discuțiile cu cetățenii și acestea au fost sănătatea, educația, salubritatea. Tratate cu responsabilitate, aceste trei direcții pot asigura creșterea calității vieții piteștenilor.
„ Acasă este un loc care dă sănătate trupului și alină sufletul”, crede Ana Stan care militează pentru un oraș liniștit, curat, cu iluminat public și locuri de joacă pentru copii. „O idee pe care am desprins-o din mesajele pe care le-am primit a fost aceea că piteștenii și-ar dori ca pe lângă asociațiile de proprietari să fie desemnat de către primărie și împreună cu asociația de proprietari, un administrator de cartier. Care să fie o persoană care să aibă timp liber, deci ar putea fi un pensionar, dar care să fie un om activ, cu inițiativă, care să îi cunoască pe locatarii din cartier și care să se pună pe treabă împreună cu un reprezentant de la ADP sau de la Salpitflor, în funcție de necesități. Este vorba despre angajați ai societăților din subordinea Primăriei Pitești care să vină să ajute, de exemplu, la amenajarea peisagistică, a zonelor verzi, care să pună niște ronduri de flori, băncuțe, umbrare etc. Astfel și micii cetățeni se pot bucura de o plimbare frumoasă, prin cartier, împreună cu mămicile lor, iar cei mai în vârstă să stea să joace șah într-un cadru îngrijit și confortabil”, spune doamna Stan.
Așadar, orice piteștean care vrea să stabilească, alături de Ana Stan, agenda de priorități a administrației publice locale pentru următorii patru ani, o poate contacta pe Ana Stan la numărul de telefon 0723239988 sau pe whatsapp, pe același număr, cât și pe pagina sa de Facebook: anastan.pitesti.
Cristina Simion

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. ” … notăriţa Ana Stan şi-ar dori administratori de cartier. ” – O idee buna !