Web Analytics

Canalul de YouTube al Senatului României – blocat după declarațiile antivacciniste ale Dianei Șoșoacă

de | 16.09.2021 09:16 | Actualitate, Politica si Administratie

Canalul de YouTube al Senatului României a fost blocat de către reprezentanții YouTube, după intervențiile antivacciniste ale senatoarei Diana Șoșoacă. Mai exact, pe respectiva pagină a Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.
În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale ședințelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja.

CITEȘTE ȘI: După ce specialişti în criminalistică au căutat noi probe, cazul tinerei din Godeni ucise în Franţa intră la rejudecare

Membrii Senatului fuseseră avertizați de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua. De curând, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Șoșoacă blocase accesul într-un centru de vaccinare din județul Iași.

CITEȘTE ȘI: Liviu Ţâroiu şi-a pierdut mandatul de consilier local la Câmpulung

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii