Web Analytics

Câmpulungeni, la dezbateri cu colegi din Uniunea Europeană

de | 16.09.2021 13:38 | Actualitate

Doi tineri musceleni au fost selectați ca parte dintr-o echipă care va reprezenta România la European Youth Event 2021, un eveniment internațional care se va desfășura în octombrie la sediul Parlamentului European din Strasbourg. Cei doi sunt Teodora Idorași (foto) și Andrei Grecu, implicați deseori în numeroase proiecte educaționale și civice. Ei au avut curajul să răspundă provocării și urmează să împărtășească idei și experiențe dobândite prin activitățile desfășurate cu alți tineri din întreaga lume, cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani. Sub sloganul ”Viitorul este al nostru”, tineri din întreaga Uniune Europeană și nu numai se vor întâlni în cadrul unui eveniment internațional cu prezență fizică, dar și activități online, pentru un schimb de idei și de experiență, ca oportunitate a dezvoltării pentru fiecare participant în proiect și apoi la nivelul comunităților de care aparțin.

Citește și Despre voluntariat, pandemie şi „Pistruiatul”, cu Teodora Idoraşi / „Când ne-am întors fizic la şcoală, nu mai ştiam ce să ne spunem”

Cei doi tineri câmpulungeni au obținut participarea în urma unei selecții care a presupus teste, comunicări de esee și propuneri de proiecte.
Teodora este implicată deja în activități similare, ea fiind recent premiată de Consiliul Național al Elevilor, a cărui membră este. Acum este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național ”Dinicu Golescu”. De cealaltă parte, Andrei este student și consilier personal pe probleme de tineret al primăriței Câmpulungului.
C.I.B.

Citește și Primăria Câmpulung rezolvă problemele tinerilor prin proiectul „Civic City”

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii