Web Analytics

Primăria Câmpulung rezolvă problemele tinerilor prin proiectul „Civic City”

de | 9.04.2021 08:47 | Cultură, Actualitate, Politica si Administratie

Cel mai tânăr consilier al primarului Câmpulungului anunță că „Primăria Câmpulung e prima din țară care a purtat un dialog cu tinerii în cadrul proiectului „Civic City”!”. Consilier pe probleme de tineret, Andrei Grecu a povestit pe pagina sa de Facebook despre întâlnirea cu reprezentanți a două ONG-uri, despre problemele, dar și despre soluțiile avute în vizor:

„Primăria Câmpulung e prima din țară care a purtat un dialog cu tinerii în cadrul proiectului “Civic City”!
Primarul Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel a arătat deschidere totală față de tineri, dovadă fiind chiar eu, în calitate de consilier personal pe probleme de tineret și faptul că mă aflu de ceva timp aici.
În cadrul noului proiect Civic City, două ONG-uri, Forum Apulum și Generația VOT, au creat o broșură în care remarcă problemele cu care se confruntă tinerii zi de zi, dar și soluții. Acești tineri și-au propus să meargă în 32 de primării din țară, iar noi am fost primii care au răspuns afirmativ propunerii. Eu și doamna primar ne-am întâlnit astăzi cu Teodora Idorasi, reprezentantul lor, și am avut un dialog constructiv, plin de idei și proiecte, pe care sunt sigur că le putem pune în practică. În acest moment, în varianta actuală a bugetului dat spre dezbatere, pentru tineret a fost alocată suma de 10.000 de lei, o sumă mică, dar noi am făcut demersurile legale pentru a propune creșterea sumei alocate, astfel să putem implementa multe dintre proiectele pe care ni le-am propus.
Puteți veni și voi cu propuneri pentru modificarea bugetului până mâine, 09.04.2021, la 12:00, pe orasulmeu@primariacampulung.ro!”
sursa foto: Facebook/Andrei Grecu

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii