Câmpulung. Bătrân confuz și rănit – transportat de paramedicii SMURD de urgență la spital!

de | 24.05.2022 12:45 | Actualitate, Home

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost preluat de paramedicii SMURD care l-au găsit pe acesta cu o tăietură sub ochi, precum și cu alte leziuni în zona feței. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital pentru mai multe îngrijiri.

Citește și: Deranjaţi că i-a criticat, procurorii cer de la Baroul Argeş capul avocatului Gh. Ionescu-John

„În urma unui apel efectuat la numărul unic de urgență 112, paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane de sex masculin, în vârstă de 67 de ani. Pacientul a fost găsit pe marginea unui drum rezemat de un gard, fiind confuz în vorbire, prezentând un traumatism cranio facial și o plagă tăiată sub ochiul drept, în urma unei posibile căderi de pe bicicletă. Victimei i s-a acordat primul ajutor, ulterior fiind transportată la spital”, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Acest articol este despre: barbat,bicicleta,confuz,echipaj,ranit,smurd,spital

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....