CÂMPULUNG: A ajuns cu mașina într-un stâlp! Posibil o victimă cu atac de panică

de | 20.08.2021 16:34 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Cu puțin timp în urmă, un accident rutier a fost anunțat la numărul unic de urgență 112. Din primele informații aflăm că un autoturism a intrat într-un stâlp din municipiul Câmpulung.

CITEȘTE ȘI: Medicul militar Valeriu Gheorghiță: Susțin total prezența fizică a copiilor la școală!

Posibil ca o persoană să fi suferit un atac de panică în urma evenimentului rutier. La fața locului pompierii musceleni intervin cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD.


foto: descriptiv

 

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed