Medicul militar Valeriu Gheorghiță: Susțin total prezența fizică a copiilor la școală!

de | 20.08.2021 15:01 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

După declarațiile ministrului Educației care s-a pronunțat pentru reînceperea anului școlar cu prezență fizică, coordonatorul Campaniei Naționale de Vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță, prezent într-o emisiune la televiunea publică, spune că nu școala crește numărul de cazuri de Covid-19 în comunitate.

CITEȘTE ȘI: Se caută director medical pentru Spitalul de Pneumoftiziologie de la Valea Iașului

Practic nu școala crește numărul de cazuri de COVID-19 în comunitate, ci activitățile conexe procesului de învățământ. Adică mersul în mijloacele de transport în comun, prin aglomerarea mijloacelor de transport. Celelalte activități, drumul spre scoală, întorsul de la școală, aglomerarea părinților care  stau în așteptarea copiilor. Sunt lucruri care cresc riscul de expunere și riscul de creștere a transmiterii. În scoală nu au fost atâtea cazuri încât să schimbe evoluția epidemiologică a infecției cu SARS COV 2, nicăieri în lume. Susțin total prezența fizică a copiilor la școală, iar pentru acest lucru este foarte importantă responsabilitatea adulților, a părinților, a bunicilor. Să mergem să ne vaccinăm, să ne protejăm și în felul acesta cei mici vor fi și ei protejați,” a subliniat Gheorghiță, în cadrul unei emisuni la TVR1.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

DGA Argeș: Activitate de prevenire
DGA Argeș: Activitate de prevenire

La inițiativa Consiliului Județean Argeș și în baza Protocolului de colaborare încheiat în anul 2021, între MAI – Direcția Generală Anticorupție și Consiliul Județean Argeș, ofițeri din cadrul Serviciul Județean Argeș au desfășurat, în data de 19.05.2022,  o...

UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia
UE: Reducerea rapidă a dependenței de combustibilii fosili din Rusia

Comisia Europeană a prezentat în ziua de 18 mai planul REPowerEU - răspunsul său la situația dificilă și la perturbările cauzate pe piața mondială a energiei, de invazia Ucrainei de către Rusia. Există două argumente principale în favoarea transformării urgente a...


Loading RSS Feed