Web Analytics

Campionatul Național de Raliuri – ”Raliul Argeșului” (ediția a IV-a), 21-22 mai 2022

de | 16.05.2022 18:50 | Actualitate, Sport

Week-end-ul acesta este în top trei ca și aglomerare de evenimente în județul Argeș. Pe lângă ”Poienari Archangels Fest” avem și ”Raliul Argeșului”, un alt eveniment la care Consiliul Județean Argeș este partener tradițional, iar la nivelul Piteștiului avem ”Zilele municipiului Pitești” unde Consiliul este partener prin instituțiile de cultură.

”Suntem bucuroși că am reușit să fim parteneri și la Raliul Argeșului, cea mai importantă competiție sportivă desfășurată în județ. De altfel, în acest an am avut foarte multe solicitări pe zona de finanțare sportivă. Vom discuta și probabil la anul vom mări bugetul, pentru că este clar că nevoia de finanțare în zona sportivă este una din ce în mai mare. “Raliul Argeșului” este o competiție frumoasă care se înscrie în Calendarul principalelor activități și manifestări cultural-artistice, științifice și sportive pe anul 2022, la care Consiliul Județean Argeș participă în calitate de organizator sau partener.

Citește și Amenzi aplicate de polițiștii de la Protecția Animalelor la Domnești

Era de datoria noastră să asigurăm continuitatea acestei etape tradiționale a circuitului automobilistic din țara noastră. Foarte multă lume, și știu acest lucru inclusiv de la oaspeții care vin în mod special aici cu această ocazie, consideră că Raliul Argeșului este cea mai spectaculoasă etapă din calendarul competițional al Federației Române de Automobilism”, a spus Adrian Bughiu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Programul competiției:

☑️ Vineri, 20 mai:

– Start festiv, Piața Primăriei, ora 19:30

☑️Sâmbătă, 21 mai:

– Transfăgărășan, ora 10:30

– SuperSpeciala stadion Nicolae Dobrin Pitești, ora 16:00

☑️ Duminică, 22 mai:

– Godeni, ora 11:00

– Mateiaș, ora 11:30

– Festivitatea de premiere, Piața Primăriei, ora 18:00.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *