Web Analytics

Campanie de ecologizare la Mioveni, pe 21 aprilie

de | 18.04.2018 19:46 | Politica si Administratie

18 ecologizareA devenit deja o tradiție ca în fiecare primăvară administrația locală din Mioveni, împreună cu unitățile de învățămât din oraș și o serie de parteneri să deruleze ample campanii de ecologizare a unor zone verzi.
Sâmbătă, 21 aprilie, se va da startul unei noi campanii de colectare a deșeurilor din natură, unde voluntarii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare. Locul de întâlnire este în fața primăriei oraşului Mioveni, în intervalul 08.30 – 09.00, după care echipele vor merge în zonele desemnate.
Sub coordonarea unei echipe de reprezentanți ai primăriei se vor organiza acţiuni de ecologizare în următoarele locuri: podul Râul Târgului (Colibaşi), strada Argeşelului – strada Morii (Racoviţa), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget), strada Valea Neagră (Colibaşi), dar și în alte zone din oraș. Voluntarii vor avea la dispoziţie mănuşi de protecție şi saci de plastic din partea Primăriei, iar S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL va asigura suportul logistic și transportul deşeurilor colectate.
Campania de mobilizare civică pentru ecologizarea și înfrumusețarea orașului vizează implicarea cetățenilor în acțiuni de colectare a deșeurilor biodegradabile, curățare a albiilor de râu, a pădurilor, parcurilor și a zonelor verzi.
Cei care doresc să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111) şi 0730.016.105.
Organizatorii acestei acţiuni sunt: Consiliul Local, Primăria Mioveni, în parteneriat cu unitățile de învățământ de pe raza orașului și S.C. S.Ed.C. Mioveni SRL.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii