Campanie a Poliției Locale, în Pitești. 18 persoane au fost sancționate deja

de | 16.06.2022 13:22 | Actualitate

Poliția Locală Pitești a demarat o campanie pentru diminuarea comportamentului antisocial în rândul tinerilor. Acțiunile poliției au loc timp de trei luni, vara, în Pitești. Deja, în prima noapte a campaniei, au fost depistate și sancționate 18 persoane majore care au încălcat legea. Amenzile pornesc de la 100 lei și pot ajunge până la 1500 lei.

În cadrul campaniei vor fi depistați și sancționați cei care se fac vinovați de consum de alcool pe domeniul public, tulburarea liniștii și ordinii publice, folosirea în mod defectuos și inadecvat a mobilierului din parcurile de joacă, alte fapte antisociale.

Citește și Garda de Mediu, în control după incendiul puternic la firma de deșeuri de pe Drumul 23

Cât sunt amenzile

Amenda pentru consumul de alcool pe domeniul public este de la 100 la 500 de lei. Pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, amenda poate ajunge și la 1.000 de lei, iar pentru mizerie, coji de semințe, mucuri de țigară aruncate pe domeniul public, sancțiunea este de la 1.000 la 1.500 de lei.

„Facem apel către cetățenii municipiului Pitești să manifeste o conduită corectă și civilizată, fără a fi nevoie de aplicarea legii, amenzile fiind foarte mari. De asemenea, recomandăm semnalarea acestor derapaje comportamentale, prin apel la 991, polițiștii locali urmând a lua măsurile care se impun”, atenționează Poliția Locală.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.