Web Analytics

Camera Deputaților, convocată în sesiune extraordinară. Ce figurează pe ordinea de zi a plenului

de | 24.08.2021 09:31 | Actualitate, Politica si Administratie

Biroul permanent a decis convocarea unei sesiuni extraordinare a Camerei Deputaţilor. Astfel, un plen al forului legislativ va avea loc marţi, de la ora 10.00.

CITEȘTE ȘI: ONRC: Numărul firmelor radiate a crescut cu peste 34% în primele şapte luni din 2021 comparativ cu anul trecut

O informare legată de proiectul de lege privind aprobarea unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului şi care urmează să fie avizată de comisiile permanente în termenele stabilite figurează pe ordinea de zi a plenului. De asemenea, este înscris pe ordinea de zi şi  proiectul de lege care aprobă ordonanţa de urgenţă 89/2021 pentru completarea articolului 46 al Legii nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

CITEȘTE ȘI: Arderi necontrolate în mai multe localități din Argeș

Acest act normativ prevede prelungirea mandatelor directorilor generali interimari ai Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR), Liviu Popescu şi Ramona Săseanu, în timpul vacanţei Legislativului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii