Web Analytics
scris marți, 28.02.2023

Camelia Potec, în vizită la Bazinul Olimpic Pitești

Camelia Potec, președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a venit în vizită la Bazinul Olimpic Pitești. „Pregătim împreună inaugurarea unuia dintre cele mai puternice centre de bază ale natației din România.  Din 2023 vom găzdui concursuri naționale și internaționale de tip Balcaniadă și Central Europene”, a anunțat primarul Cristian Gentea pe pagina de socializare.

Camelia Potec, în vizită la Bazinul Olimpic Pitești

Citește și: Legea de majorare a indemnizaţiilor primarilor și şefilor de consilii judeţene, discutată la CCR

După aproape patru ani de lucrări, Bazinul Olimpic Pitești are o altă față. Nu doar zona în care au acces publicul și înotătorii a fost modernizată, ci și subsolul și instalațiile. Tavanul, instalațiile și țevile au fost schimbate, fiind adusă inclusiv aparatură foarte eficientă energetic din Marea Britanie. Până în anii trecuți, apa din bazine ajungea la canalizare, consumul fiind astfel unul extrem de ridicat. Grație proiectului de reabilitare și mai multor sisteme de ultimă generație, recircularea apei filtrate se va face o dată la patru ore, pierderile de apă fiind aproape zero. Astfel, Bazinul Olimpic va avea o cu totul altă înfățișare și va fi cel mai modern din țară, după cum a anunțat primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...