Web Analytics

Calinic a plecat la Techirghiol pentru o problemă de sănătate

de | 4.05.2022 12:13 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri

La cei 78 de ani ai săi, pe care îi va împlini în curând, arhiepiscopul Calinic debordează de energie și nu se dă înapoi de la lungi drumeții pe cărări de munte, dar și de la multiple activități care implică efort fizic. Numai că, de curând, având dureri groaznice din cauza unei afecțiuni mai vechi la nervul sciatic, ierarhul s-a văzut nevoit să apeleze la un baston pentru a-l ajuta la mers. Apropiații spun că problema de sănătate i-a fost amplificată de o procedură greșit aplicată la unul din centrele de fizioterapie din Argeș, la care a apelat.
Așa că ÎPS a cerut binecuvântarea și aprobarea patriarhului Daniel pentru a merge la tratament și odihnă la Centrul Pastoral Misionar ”Sfânta Maria” din Techirghiol, acolo unde va petrece două săptămâni. Nu putem să nu ne întrebăm, retoric, desigur, dacă un ditamai ierarhul se lovește de „competenții” din sistemul de sănătate românesc, ce i se poate întâmpla unui om de rând…?!
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Poveste adevărată de Paşte, trăită de arhiepiscopul Calinic la Robaia

Citește și Calinic a trimis moaşte ale Sf. Ioanichie cel Nou la Paraclisul Universitar

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. „Apropiații spun că problema de sănătate i-a fost amplificată de o procedură greșit aplicată la unul din centrele de fizioterapie din Argeș, la care a apelat „.
    Fix ca’n pandemie, cu procedura – legarea pacientului de pat, ca nu cumva aista „sa mai miste’n front”.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *