Web Analytics
scris joi, 15.09.2022

Călătorii gratuite prin toată Europa pentru tineri. Ce condiții trebuie îndeplinite

Tinerii pot călători gratuit prin toată Europa cu trenul, timp de 30 de zile, în cadrul unui program care le dă celor cu vârsta de 18 ani posibilitatea de a descoperi continentul prin intermediul călătoriilor.
De când a fost lansat acest program, în luna iunie a anului 2018, peste 165.000 de tineri au primit permise de călătorie. Marți, pe data de 11 octombrie 2022, la ora 12:00 (CEST), adică în mai puțin de o lună, vor începe înscrierile pentru acest an, înscrieri care se vor încheia marți, 25 octombrie 2022, la ora 12:00 (CEST), scrie europa.eu.

Călătorii gratuite prin toată Europa pentru tineri. Ce condiții trebuie îndeplinite

Citește și: Archangels Fest 2022 a încheiat cu succes a patra ediţie


Pentru a fi eligibil, trebuie: să te fi născut între 1 ianuarie 2004 (inclusiv) și 31 decembrie 2004 (inclusiv); să completezi corect formularul de înscriere online, indicând numărul cărții de identitate, al pașaportului sau al permisului legal de ședere; să fii cetățean sau rezident legal pe termen lung într-una din următoarele țări: unul din statele membre ale Uniunii Europene, inclusiv țările și teritoriile de peste mări (TTPM) sau una din țările terțe asociate la programul Erasmus+: Islanda, Liechtenstein, Macedonia de Nord, Norvegia, Serbia și Turcia; să răspunzi la un quiz (cu excepția cazului în care te-ai înscris ca membru al unui grup).
Cei selectați pot călători pe o perioadă de cel puțin 1 zi și cel mult 30 de zile, între 1 martie 2023 și 29 februarie 2024.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...