Web Analytics

Archangels Fest 2022 a încheiat cu succes a patra ediţie

de | 15.09.2022 12:20 | Actualitate, Cultură, Home

Mix de adrenalină şi muzică bună pe Aerodromul din Topoloveni

Peste 4000 de persoane s-au strâns în cele două zile de festival pe Aerodromul din Topoloveni. Printre rockeri și motocicliști s-au auzit piesele celor de la Phoenix, Subcarpați şi Trooper, iar doza de adrenalină a fost completată de zborurile cu avionul.
Prima zi a fost dedicată doar concertelor, iar apogeul l-a atins Phoenix. Trupa care anul acesta împlinește 60 de ani de existență a trezit amintiri în rândul publicului cu „Fată verde” sau „Hei, tramvai!”.

Ziua de sâmbătă s-a remarcat mai mult prin adrenalină. S-a zburat cu avionul, s-a defilat în paradă moto pe străzile Topoloveniului și cei mai pasionați s-au întrecut la concursurile cu motoare. Vârful de prezență a fost atins seara, când, într-un spectacol deschis de Cristian Hrubaru, au urcat pe scenă mai mulți artiști, printre care și Hank Davison,. O legendă a country-blues-ului german, Hank a concertat pentru prima dată în România, la Archnagles Fest 2022. Tot în a doua seară s-a auzit și imnul Archangels MC compus şi cântat de Trooper. Un imn despre libertate și frăție, căci despre asta au dat dovadă arhanghelii de la Topoloveni. Formaţia Subcarpați au păstrat energia bună cu piesele lor ce îmbină folclorul cu hip-hop-ul și au încheiat în rime ultima seară de festival.

Succesul Archangels Fest 2022 a fost pește așteptări. De la organizare, zbor cu avionul, paradă moto până la invitați speciali și concert rock, nota 10. Evenimentul a fost sprijinit de Consiliul Județean Argeș și Primăria Topoloveni. Jurnal de Argeș a fost partener media.

Citește și Două seri de succes pentru Archangels Fest! La Topoloveni s-a auzit rock-ul și s-au turat motoarele

Citește și Video. Spectacol la superlativ cu Phoenix, în prima seară de Archangels Fest 2022

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *