Web Analytics

Cadavrul în flăcări al unui tânăr, găsit în fața blocului în care lucra iubita lui

de | 9.11.2022 18:51 | Actualitate, Home

Locuitorii unui bloc din Negrești, județul Vaslui, au descoperit în această dimineață, chiar în fața clădirii, cadavrul unui tânăr. Potrivit martorilor, cadavrul unui tânăr în vârstă de 27 de ani a fost găsit de un trecător în timp ce ardea ca o torță. S-a întâmplat în fața unui bloc unde lucra iubita tânărului decedat. Potrivit pompierilor militari, incendiul a ars aproximativ 30% din cadavru.

Citește și: Poșta Română, amendată pentru că a pierdut documente personale

”În această dimineață, 9 noiembrie 2022, ora 04.04, Poliția Orașului Negrești a fost sesizată cu privire la faptul că, în zona centrală a orașului Negrești, județul Vaslui, a fost găsit un cadavru carbonizat. În urma primelor cercetări efectuate a fost identificată persoana decedată, în persoana unui bărbat de 27 de ani, din Negrești, cadavrul fiind transportat la Serviciului Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis Poliția.

Citește și: Percheziții la Spitalul Județean Argeș. Medic acuzat de luare și dare de mită

În urma cercetărilor, potrivit Observatornews, s-a stabilit că  tânărul și-a dat foc și s-a aruncat de pe bloc, în tentativa de a se sinucide. Se pare că tânărul venise din străinătate în urmă cu trei săptămâni, însă suferea din dragoste pentru că a fost părăsit de iubită.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *