Web Analytics

Bursa licitaţiilor

de | 10.02.2011 13:19 | Politica si Administratie

Firma Delta Invest din Mioveni a dat lovitura din fonduri europene

Firma Delta Invest din Mioveni, una dintre cele mai puternice societăţi din judeţ în producţia şi prelucrarea maselor plastice, care lucrează de multă vreme şi cu uzina Dacia Renault, a dat lovitura cu un program finanţat din fonduri europene. Este vorba de un proiect care vizează achiziţionarea unor echipamente industriale pentru producţia de mase plastice, care a fost aprobat la finanţare prin Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”. Ca atare, Delta Invest a iniţiat deja procedura de licitaţie pentru achiziţionarea echipamentelor, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 21 martie. Când se aşteaptă mare concurenţă, câtă vreme valoarea pusă la bătaie este de circa 10 milioane lei fără TVA, adică vreo 2,5 milioane euro.

Apă Canal se blindează cu bonuri de benzină şi motorină

SC Apă Canal SA Piteşti nu va duce lipsă de combustibil pentru o lungă perioadă de-acum încolo. Printr-o licitaţie care se va desfăşura în câteva zile, societatea municipalităţii condusă de directorul Gelu Mujea va cumpăra nu mai puţin de 20.000 file, a câte 50 lei bucata, de bonuri valorice pentru benzină şi motorină, valoarea totală a afacerii fiind estimată la 8 miliarde lei vechi fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 februarie.

Luptă dură la Costeşti pentru o lucrare finanţată de CEZ Distribuţie

Ori de câte ori CEZ Distribuţie SA Craiova scoate la licitaţie vreo lucrare, concurenţa dintre firme este mai ceva ca la Medicină pe vremuri. Aşa s-a întâmplat şi la Costeşti, acolo unde CEZ-ul finanţează o lucrare de îmbunătăţire a nivelului de tensiune în satul Broşteni. Nu mai puţin de 22 de firme s-au înghesuit cu oferte ca să câştige contractul, astfel că de la o valoare estimată de 3,2 miliarde lei vechi, s-a coborât până aproape de jumătate, adică la 1,7 miliarde. Câştigătoare a contractului a fost declarată firma Energo Prest Company Piteşti.
(Rubrică realizată de Mihai Bădescu)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii