Bughenii nu au apă de sâmbătă

de | 22.07.2015 15:45 | Actualitate

Problemele cu alimentarea cu apă în localităţile muscelene nu s-au terminat! După avariile din această primăvară, atunci când municipiul Câmpulung şi cinci comune au rămas fără apă zile la rând, perioada aceasta caniculară a devenit una insuportabilă pentru o parte a locuitorilor comunei Bughea de Jos. De sâmbătă seara, cei care locuiesc în zonele mai înalte ale localităţii nu mai beneficiază de apă curentă. Sesizările făcute de aceştia către Primărie şi Edilul CGA au rămas fără rezolvare în sensul dorit. Conducerea administraţiei locale, reprezentată prin primarul-fantomă Gheorghe Sanda (foto), aruncă vina pe cei de la societate furnizoare a apei, Edilul CGA Câmpulung, dar nu se implică în mod direct în rezolvarea problemei.
Pe de altă parte, cei de la Edilul susţin că vremea extremă a dus la creşterea consumului, astfel că locuinţele situate pe anumite străzi rămân pe uscat. E şi o parte bună a situaţiei, conform ironiilor celor de la Edilul: „nu se înregistrează consum, deci nu va exista taxare”.
Deşi cei din Bughea continuă să preseze îndeosebi instituţia administrativă, şansele ca apa să revină în gospodării sunt mici, fiind evidentă necesitatea unei intervenţii din partea Prefecturii Argeş, de regulă sensibilă la asemenea probleme.
C.I.B.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii