Budeasa. La pescuit în perioada de prohibiție. Trei bărbați au fost amendați

de | 20.05.2022 14:15 | Actualitate, Home

Trei bărbați din București au fost amendați cu 600 de lei pentru că au pescuit în lacul de la Budeasa, deși este, încă, perioada de prohibiție.

IPJ Argeș precizează:

Citește și: Încep lucrările de conservare și reabilitare la Cetatea Poenari

„ În ziua de 19 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu reprezentanții A.J.V.P.S., au desfășurat activități de prevenire și combatere a braconajului piscicol și cinegetic în zona lacului de acumulare Budeasa, ocazie cu care au depistat trei bărbați, de 44 și 45 de ani, din București, respectiv de 46 de ani, din municipiul Pitești, care pescuiau, cu o ambarcațiune, în apa barajului, folosind lansete cu momeală artificială, deși este perioadă de prohibiție.

Asupra acestora nu au fost identificați pești.

În urma celor constatate, bărbații au fost sancționați contravențional, cu amenzi în valoare totală de 600 de lei, conform OUG 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

Acest articol este despre: budeasa,perioaa de prohibitie,pescari,pescuit

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!
Argeș: S-a răsturnat cu mașina la Nămăești!

Accident rutier produs în cursul zilei de astăzi în satul Nămăești, comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. Din primele informații aflăm că, a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea carosabilului. Posibil o persoană să fie rănită....